Advocaten

Advocaat Peter Broekman - Vorstman Naarden - arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procederen

mr. P.G. Broekman

Mr. Peter Broekman is advocaat sinds 1992. Hij heeft ruime ervaring in de advies- en procespraktijk, waarin hij optreedt voor binnen- en buitenlandse ondernemingen, instellingen en particulieren. Zwaartepunten liggen daarbij op het huurrecht, algemeen contractenrecht, incasso’s en arbeidsrecht.

»Lees meer

Advocaat Arnaud Kouwets - Vorstman Naarden - arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procederen

mr. A.W. Kouwets

Arnaud Kouwets is sinds 1980 advocaat en heeft een zeer ruime ervaring in de advies- en procespraktijk. Mr. Kouwets houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn het arbeidsrecht, contractenrecht, overnames (aandelen en activa/passiva) en samenwerkingen, en ook de incassopraktijk.

»Lees meer

Advocaat Diederik Ooldbekkink - Vorstman Naarden - arbeidsrecht, intellectueel eigendom, incasso

mr. D.H. Oolbekkink

Mr. Diederik Oolbekkink is sinds 2003 werkzaam in de advocatuur en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In 2007 heeft mr. Oolbekkink de Grotius specialisatieopleiding op genoemd rechtsgebied met succes afgerond.

»Lees meer

Advocaat Maarten de Vries - Vorstman Naarden - aansprakelijkheid, herstructurering, zekerheden

mr. M. de Vries

Mr. Maarten de Vries is sinds 1988 als advocaat werkzaam op het terrein van het ondernemingsrecht in brede zin. Specifieke aandachtsgebieden zijn daarbij herstructurering, aansprakelijkheidsrecht en financiële zekerheidsrecht.

»Lees meer

Advocaat Nadja Wilderink - Vorstman Naarden - herstructurering, ondernemingsrecht, zekerheden

mr. N. Wilderink

Mr. Nadja Wilderink behandelt uiteenlopende zaken op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. Zij adviseert ondernemers over onder meer aansprakelijkheid, incasso’s en het maken van een doorstart.

»Lees meer

Femke Rientsma

mr. F. Rientsma

Mr. Femke Rientsma begon haar carrière in het internationale bankwezen. Na een executive program aan Stern University in New York gevolgd te hebben, werkte zij op de corporate development afdeling van de Deutsche Bank in Frankfurt. Femke houdt zich met name bezig met ondernemingsrecht.

»Lees meer

Staf

Secretaresse Anita Smit - Vorstman Naarden

Anita Smit

Anita Smit werkt sinds 1983 bij Vorstman Advocaten, en is de secretaresse van mr. Kouwets. Daarnaast is zij zeer actief als vrijwilligster van de Vereniging Vrijetijdsbesteding Gehandicapten Volendam, o.a. als secretaresse.

Dirk Fokker - Vorstman Naarden

Dirk Fokker

Dirk Fokker is sinds maart 2013 werkzaam bij de faillissementssectie van Vorstman Advocaten, als financieel-administratief faillissementsmedewerker ter ondersteuning van Mr. De Vries. Dirk verricht binnen de insolventiesectie ondersteunende werkzaamheden, zoals bij het eerste bedrijfs- bezoek, het bijhouden van de financiële faillissementsverslagen en de ondersteuning van de curator bij het onderzoek naar de administratie van de gefailleerde ondernemingen. Dirk is een fervent golfer.

Hellen Beers - Vorstman Naarden

Hellen Beers

Hellen Beers is gedurende vele jaren als consultant werkzaam geweest in de werving- en selectie en executive-search. Sinds 2008 is zij werkzaam als juridisch medewerker en geeft zij adviezen en verleent procedurele ondersteuning aan scheidingsbemiddelaars in geheel Nederland.
Daarnaast is Hellen voorzitter van de jeugdtafel van de Larensche Mixed Hockey Club.

Lenette van Dam - Vorstman Naarden

Lenette van Dam

Mr. Lenette van Dam is sinds december 2013 werkzaam bij Vorstman advocaten. Zij heeft haar studie Nederlands Recht afgerond en heeft verschillende juridische functies bekleed. Thans werkt zij als faillissementsmedewerkster voor mr. Wilderink.