mr. A.W. Kouwets

Advocaat Arnaud Kouwets - Vorstman Naarden - arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procederen

  • Volg mij op: 

Arnaud Kouwets is vanaf 1980 tot 1 januari 2020 advocaat geweest en heeft een zeer ruime ervaring in de advies- en procespraktijk. Mr. Kouwets is als “of counsel” en adviseur aan Vorstman Advocatuur verbonden. Zijn expertise ligt op het gebied van ondernemingsrecht in brede zin, met belangrijkste aandachtsgebieden het arbeidsrecht, contractenrecht, overnames (aandelen en activa/passiva) en samenwerkingen, en de incassopraktijk.

Vanuit voorheen Vorstman Advocaten heeft Mr. Kouwets een langdurige en intensieve band met de GrafiMedia branche. Mr. Kouwets heeft specifieke ervaring en deskundigheid binnen deze branche, ongeacht of het nu gaat om toepassing van bijvoorbeeld de GrafiMedia CAO of de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie.

Hij heeft nauwe banden met diverse (grote) organisaties in de grafische sector en heeft jarenlang gefungeerd als voorzitter/arbiter in het Scheidsgerecht voor de Grafische Industrie. Daarnaast begeleidt hij vele grote en kleine grafische ondernemingen in juridische aangelegenheden. Voorts is mr. Kouwets ook een bekend gezicht voor bedrijven in tal van andere branches, waaronder schoonmaak-, haven-, theater- en uitzendbranche.

Mr. Kouwets bekleedt een aantal commissariaten. Tot 1 januari 2013 is hij acht jaar lang commissaris geweest bij Ymere, een van de grootste woningcorporaties van Nederland.


a.kouwets@vorstman.nl