mr. A.W. Kouwets

Advocaat Arnaud Kouwets - Vorstman Naarden - arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procederen

  • Volg mij op: 

Bezoekadres:
Gooimeer 5
1411DD Naarden

Correspondentie adres:
Postbus 408
1400AK Bussum

T: (+31) (0)35 695 46 12
F: (+31) (0)35 695 46 11

Arnaud Kouwets is sinds 1980 advocaat en heeft een zeer ruime ervaring in de advies- en procespraktijk. Mr. Kouwets houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn het arbeidsrecht, contractenrecht, overnames (aandelen en activa/passiva) en samenwerkingen, en ook de incassopraktijk.

Vorstman advocaten is een advocatenkantoor met een langdurige en intensieve band met de GrafiMedia branche. Mr. Kouwets heeft specifieke ervaring en deskundigheid binnen deze branche, ongeacht of het nu gaat om toepassing van bijvoorbeeld de GrafiMedia CAO of de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie.

Hij treedt op voor diverse (grote) organisaties in de grafische sector en heeft jarenlang gefungeerd als voorzitter/arbiter in het Scheidsgerecht voor de Grafische Industrie. Daarnaast begeleidt hij vele grote en kleine grafische ondernemingen in juridische aangelegenheden. Voorts is mr. Kouwets ook actief voor bedrijven in tal van andere branches, waaronder schoonmaak-, haven-, theater- en uitzendbranche.

Mr. Kouwets bekleedt een aantal commissariaten. Tot 1 januari 2013 is hij acht jaar lang commissaris geweest bij Ymere, een van de grootste woningcorporaties van Nederland.


Download V-carda.kouwets@vorstman.nl