mr. M. de Vries

Advocaat Maarten de Vries - Vorstman Naarden - aansprakelijkheid, herstructurering, zekerheden

  • Volg mij op:  

Bezoekadres:
Gooimeer 5
1411DD Naarden

Correspondentie adres:
Postbus 408
1400AK Bussum

T: (+31) (0)35 695 46 17
F: (+31) (0)35 695 46 11

Mr. Maarten de Vries is sinds 1988 als advocaat werkzaam op het terrein van het ondernemingsrecht in brede zin. Specifieke aandachtsgebieden zijn daarbij herstructurering, aansprakelijkheid, incasso’s en financieel zekerheidsrecht.

Mr. De Vries adviseert ondernemingen bij vraagstukken over contracten en aansprakelijkheid. Zo nodig staat hij ondernemers bij in een procedure. Hij is lid van de specialisatievereniging voor incasso- en procesadvocaten VIA.

Hij heeft daarnaast ruim 25 jaar ervaring als curator in faillissementen. Mr. De Vries adviseert als advocaat onder meer bedrijven die een onderneming uit faillissement willen overnemen, die een eigen werkmaatschappij moeten liquideren of die worden geconfronteerd met afnemers die failliet gaan. Ook adviseert hij holdingvennootschappen en DGA’s over aansprakelijkheidsrisico’s in geval van insolventie.

De cliënten van mr. De Vries zitten door het hele land, maar ook staat hij regelmatig met name Duitse cliënten bij. Naast Engels en Duits beheerst mr. De Vries ook de Russische taal in woord en geschrift. Zijn benadering van vraagstukken wordt gekenmerkt door pro-actief en out of the box denken.

Download V-cardm.devries@vorstman.nl