mr. F. Rientsma

Femke Rientsma

  • Volg mij op: 

Bezoekadres:
Gooimeer 5
1411DD Naarden

Correspondentie adres:
Postbus 408
1400AK Bussum

T: (+31) (0)35 695 46 19
F: (+31) (0)35 695 46 11

mr. Femke Rientsma begon haar carrière in het internationale bankwezen. Na een executive program aan Stern University in New York gevolgd te hebben, werkte zij op de corporate development afdeling van de Deutsche Bank in Frankfurt. Na 6 jaar stapte zij over als Director bij de Westdeutsche Landesbank in Londen, waar Femke werkte als Business Manager van de Global Head Corporate Finance, met focus op interne herstructureringen.

Na 12 jaar in het buitenland gewerkt te hebben werd Femke vanwege haar ervaring in financiële en strategische vraagstukken lid van de directie van één van de eerste geprivatiseerde ziekenhuizen in Nederland.
Femke had in al haar functies oog voor de juridische kant van de zaak. Haar passie voor het recht deed haar dan ook beslissen de overstap naar de advocatuur te maken.
De opgedane werkervaring in het bedrijfsleven maakt Femke tot een advocaat die begrijpt waar ondernemers mee te maken krijgen en is zij in staat dit terug te brengen tot de juridische kern. Femke staat ondernemers dan ook graag terzijde in hun vraagstukken en werkt oplossingsgericht met de ondernemer samen.
Femke spreekt vloeiend Engels en Duits en heeft over de jaren een breed internationaal netwerk opgebouwd.

Profil Deutsch


f.rientsma@vorstman.nl