Wie zijn wij

Vorstman Advocatuur is een kantoor dat hoogwaardige juridische diensten verleent in heel Nederland. De naam Vorstman gaat terug naar 1968 en is ontstaan door een fusie van enkele Amsterdamse kantoren.

De aanpak van Vorstman Advocatuur is persoonlijk, direct en resultaatgericht. We houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Daarnaast zijn we bekwaam onderhandelaars en slagen er vaak in om in overleg een goede oplossing te vinden. Mocht het nodig zijn, dan zullen we er beslist niet voor terugdeinzen om naar de rechter te stappen om uw gelijk af te dwingen. Welke benadering we ook kiezen, we hebben altijd slechts één belang voor ogen: het uwe.

Er zijn veel – heel veel – verschillende zakelijke geschillen die zich kunnen voordoen. Door de brede kennis en ruime ervaring is Vorstman Advocatuur vaak de ideale partij om u bij een conflict bij te staan, of om een andere reden juridisch advies te verlenen. Wij weten waar we goed in zijn, maar ook waar anderen beter in zijn. Daarom beschikken we over een groot netwerk om u in een voorkomend geval de perfecte doorverwijzing te kunnen geven.

Als uw strategische partner zoekt Vorstman Advocatuur niet alleen naar creatieve, maar ook snelle en betrouwbare oplossingen. Zo kunt u met vertrouwen verder met datgene waar ú goed in bent!